SJÖSPORTLÄGER 2020!

SJÖSPORTLÄGER 15-18 JUNI!

SMS vill som tidigare genomföra ett sjösportläger, dagtid under midsommarveckan (vecka 25) 15-18/6 2020.

Det ser ut som om vi har båtar men saknar ledare i år. Vi hoppas ni som är seglings och navigationskunniga hör av er så att det ordnar sig.

Deltagande ungdomar är 10 – 16 år och man skall vara medlem i SMS eller Kallhälls scoutkår. Man skall kunna simma 200m.

Vi hoppas få ihop 10-14 deltagare. Avgiften blir mat och drivmedel samt ev navigationsböcker. Avgiften är 1125kr. (Ledare jobbar ideellt.) Man behöver även egen flytväst, ej uppblåsbar. Det kommer att finnas ledare på klubben från kl 8-17 dessa dagar. Vi börjar med en gemensam frukost. Lunch och eftermiddagsfika ingår också.

Vi erbjuder:

• Navigation
  • Sjömanskap
  • Praktisk båthantering
  • Bad och skoj

Vi kommer i år att ha tillgång till kanoter, roddbåtar med elmotor, segeljollar, segelbåtar och motorbåt.

För att vi skall kunna ta beslut om genomförande behöver vi svaren senast 10 maj.

Slutlig anmälan kommer att behövas till 1 juni om vi får in tillräckligt med intresseanmälningar. OBS: det är VIKTIGT att anmäla intresse då slutlig inbjudan kommer att skickas personligt till dessa!

Skicka in nedanstående uppgifter till ledamot@smsbk.se

Deltagare: Namn, Ålder, Klubb/Kår, Adress, Telefonnummer och E-post.

Lägret var uppskattat av både deltagare och ledare. Visst vill vi göra mera till nästa år. Kanske en övernattning? För de som önskar komma fram till förarbevis kanske kvällslektioner?

Om du kan låna ut din båt till lägret skriv det i anmälan.